Thursday 3 September 2015

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 20/9/2015


Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και αναμφίβολα διαθέτει την δική της αναγνωσιμότητα. Ημέρα εκλογών έχουμε στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή. Αλήθεια  τι ξεχωριστό μας κρύβει αυτή η ημερομηνία, που θα παίξει ρόλο για το αύριο της χώρας μας;;.
Για τον λόγο αυτό ας κάνουμε μία ανάλυση αριθμολογική ώστε να λάβουμε κάποια στοιχεία.
Είναι μια μέρα που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Η αριθμολογική δύναμη  της ημέρας αυτής, κρύβει πολλές καρμικές καταστάσεις που μας προδιαθέτουν στον καρμικό αριθμό  13.  Ώστε να αναγκάζει πολιτικό άνδρα να μάθει  να είναι συνεπείς είτε έναντι των λόγων είτε των πράξεων του, ώστε να επέλθει σταθερότητα και σοβαρό το έργο.  Η 20η Σεπτεμβρίου 2015 δίνει και τον καρμικό αριθμό 19. Ποιο  είναι το γεγονός που άτομο φέρθηκε εγωκεντρικά ώστε να καταχραστεί και να διαπoμπεύσει ένα πλήθος ατόμων εκπληρώνοντας μόνο τον δικό του εγωισμό. Ήρθε η ώρα να μάθει να στέκεται στα δικά του πόδια,  αλλά το μάθημα αυτό να το πληρώσει ακριβά. 
Ο  αριθμός όμως 19 προσθέτοντας τον δηλ 1+9 γίνεται ο αριθμός 10. Ο αριθμός 10 προσδιορίζει ότι έρχεται η αναγέννηση από το παρελθόν με μια νέα αρχή με πολλές δυνατότητες απαλλαγμένοι από καρμικά γεγονότα του παρελθόντος.  
Η πολιτική σκηνή επανέρχεται στο έτος 1974 φέρνοντας το παλαιό με μια νέα εξελίξιμη μορφή μετά από τόσα έτη.  Ο πλανήτης Κρόνος προσδιορίζει το παρελθόν και αναγεννάτε το εχθές στο σήμερα, δίνοντας  στον πλανήτη Δία  εξέχουσα κατάσταση.
Η ημερομηνία δε  αυτή συγχρόνως δίνει και τον κυρίαρχο αριθμό 22. Ο οποίος προσδιορίζει τα εξής.
Ότι αναλαμβάνει το πολιτικό έργο,  άνδρας,  του παρελθόντα χρόνου, ο οποίος διαθέτει, κυριαρχία στο αντικείμενο της οργάνωσης, οργανώνει μεγάλα επιχειρήματα και μεγάλα επιτεύγματα, πρακτικός ιδεαλιστής, πραγματοποιεί τα όνειρα, είναι φιλόδοξος, διαισθητικός, εμπνευσμένος, μεθοδικός, πειθαρχημένος, φυσικός ηγέτης, διαθέτει αυτοπεποίθηση, σοφός, εργατικός, τίμιος, ικανός, δημιουργικός. Το πολιτικό αυτό πρόσωπο  έχει στο γενέθλιο χάρτη του στοιχεία Ήλιου και Σελήνης στα ζώδια, Παρθένου, Αιγόκερου και στον  Λέοντα έντονη δυναμική. Το άτομο αυτό φέρνει νέα συστήματα, προγράμματα εξυψώνοντας το κοινωνικό και εργατικό δυναμικό.
Παντρεύει το παλαιό με το νέο, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο την αλλαγή αλλά και συγχρόνως την ανάπτυξη, μέσω εργατικότητας και μεθοδικότητας.
 Οι αριθμοί μίλησαν
ΚΑΛΗ ΚΑΛΠΗ



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.