Thursday 10 September 2015

Ο Κρόνος στον Τοξότη



Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζεται κυρίως από τα ζώδια του Κριού και του Λέοντα.
Οι δε πλανήτες που τον επηρεάζουν είναι ο  Δίας -Άρης – Ήλιος

                            Ποιους επηρεάζει ο Κρόνος στον Τοξότη.

Α)Δυσκολίες περισσότερες αντιμετωπίζουν σε θέματα με την φιλοδοξία ,την προσωπική ζωή και την άνοδο σας οι γεννημένοι το έτος από 16/2/1935 έως 16/1/1938 -9/1/1948 έως 16/8/1951 
                                                                                                                                                        
από-23/12/1964 έως 9/3/1967  -26/7/1978 έως 26/9/1980  -24/1/1994 έως 12/4/ 1996.
Β) Έντονες συγκρούσεις για υπαρξιακά κοινωνικά και απομάκρυνση καταστάσεων και ατόμων που επηρέασαν αρνητικά τη ζωή σας οι γεννημένοι τα έτη-23/3/1940 έως 9/5/1942- 25/6/1944 έως 9/1/1947- 30/4/1969 έως 23/2/1972 – 6/8/1973έως 5/6/1976

Γ)Αντιμέτωποι θα έρθετε με θέματα συνεργασίας, συνεταιρισμού και αισθηματικών σχέσεων, κίνδυνος να φτάσετε σε βίαιο ξέσπασμα και χωρισμό οι γεννημένοι 26/1/1944 έως9/8/1946 -23/2/1972 έως 9/8/1973 – και 26/4/2001 έως 9/6/2003

Δ)Καταστάσεις και γεγονότα παρουσιάζονται που πρέπει να φανείτε ευέλικτοι και με στρατηγικοί ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι 16/8/1951έως 23/10/1953—7/1/1962έως 16/2/1964 –26/9/1980έως 26/8/1983—05/11/1991έως 29/1/1994

 Ε)Είσαστε έτοιμοι να μάθετε ότι δεν είχατε μάθει και όσοι έχουν μάθει από τα λάθη τους και τον αγώνα τους θα ανταμειφθούν μέσα από τον χρόνο. Οι γεννημένοι  16/1/1956 έως 6/1/ 1959 και 22/9/1985 έως 12/11/1988 και ο λόγος είναι ότι έχετε επιστροφή Κρόνου.

Στ)Σε όσους δεν αναφέρουμε έχουνε περισσότερη εύνοια από τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ

Ζωδιακή ανάλυση από το Κρόνο στο Τοξότη



1ος οίκος-Κριός

Ήρθε ο καιρός να μάθετε να είσαστε πιο επιφυλακτικοί και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Παρότι θα παλέψετε για τις προσωπικές σας αξίες και θα αποδείξετε την έντονη προσωπικότητα σας. Ο Κρόνος στο Τοξότη θα σας ανταμείψει με την πάροδο του χρόνου σε οποιονδήποτε τομέα ακολουθήσετε.

2ος οίκος-Ταύρος

Τα θέματα υγείας και τα επαγγελματικά έχουν κυρίαρχο ρόλο. Σεβαστείτε τον εαυτό σας γιατί έχει αξία. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα αισθηματικά θέματα. Γίνεστε απόλυτοι και πειθαρχημένοι. Το οποίο είναι αρνητικό δια εσάς. Μπορεί να επιφέρει χωρισμό και προβλήματα υγείας. Ήρθε να σας υποδείξει ο Κρόνος στο Τοξότη τι να προσέξετε .

3ος οίκος-Δίδυμος

 Ότι έχει σχέση με αισθηματικά και τους συνεταίρους πρέπει να τα σέβεστε για να σας σέβονται. Ο λόγος είναι ότι η απομόνωση και η απογοήτευση καραδοκούν. Το μάθημα που σας δίνει ο Κρόνος στο ζώδιο του Τοξότη είναι ότι πρέπει να εργαστείτε και να συνεργαστείτε στο όποιο έργο επιδιώκετε για να φτάσετε στό στόχο σας .

4ος οίκος-Καρκίνος

Εύνοια προσφέρει ο Κρόνος στο Τοξότη. Αλλά υπό τον όρο, ότι πρέπει να μάθετε να είσαστε πιο κοινωνικοί, ευχάριστοι, νά μην γίνεστε κουραστικοί από εργασιακά θέματα και μη παραμένετε στη λεπτομέρεια. Ακόμα σας υποδεικνύει ότι το παρελθόν είναι πίσω και εσείς πρέπει να μάθετε να κοιτάτε μπροστά. 

5ος οίκος-Λέων

Ο Κρόνος στο ζώδιο του Τοξότη, σας παραθέτει να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη. Σας απελευθερώνει από τη δυναστεία που νοιώθατε και τη στέρηση ελευθερίας. Αλλά σας προσδιορίζει τον ενεργό τρόπο που είναι η ανώτερη μάθηση, σε όποιον τομέα ενδιαφέρεστε (αλλά με προσοχή στον υπέρμετρο εγωισμό σας).

6ος οίκος-Παρθένος

Ήρθε μάλλον ο χρόνος να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς σας φόβους και να γίνετε πιο απελευθερωμένοι και πιο ευκίνητοι. Να μάθετε ότι όλα δεν στηρίζονται πάνω στα δικά σας θέλω και ότι ακόμα έχετε να μάθετε πολλά. Πραγματοποιεί τις φιλοδοξίες φτάνει να δείξετε ανθρωπιά και μεγαλοπρέπεια. Αυτό ήρθε να σας υποδείξει ο Κρόνος στο Τοξότη.

7ος οίκος-Ζυγός

Αντιμετωπίστε με αισιοδοξία, το αύριο, τους φίλους, το οικογενειακό σας περιβάλλον. Επικοινωνήστε με όποιον τρόπο θετικό, θεωρείται εσείς σωστό. Μην θεωρείται τους φίλους σας υποδεέστερους και ο λόγος είναι ότι μεν αποκτάται κοινωνικό πρόσωπο αλλά μένετε μόνοι λόγω του υπερβολικού εγωισμού σας. Ο Κρόνος στο Τοξότη για εσάς είναι για να πετάξετε τους φόβους σας στο κάλαθο των αχρήστων και να γίνετε πιο επικοινωνιακοί.

8ος οίκος-Σκορπιός

Η δυναμικότητα στοιχείο που θα σας χαρακτηρίσει, από το γεγονός που ό Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Το ενδιαφέρον σας θα αποσκοπήσει στη προσωπική άνοδο και πρόοδο αφήνοντας, το συναίσθημα που σας κυριαρχούσε. Είσαστε αποφασισμένοι να δώσετε ένα τέλος σε ότι σαθρό και απατηλό ευημερούσε. Παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας. Ο Κρόνος στον Τοξότη σας ευνοεί μην το ξεχνάτε, εκμεταλλευτείτε το.

9ος οίκος-Τοξότης

Ήρθε μάλλον ό χρόνος να αντιμετωπίσετε το εγώ σας και να δημιουργήσετε ένα μεθοδικό και ανωτέρας αξιολόγησης τού αύριου. Να μάθετε να λειτουργείτε με πιο συνέπεια, να περιορίσετε τον εγωισμό σας και να υπάρξετε πιο συνδιαλλακτικοί και αναλυτικοί με τους γύρω σας. Ο Κρόνος στον Ήλιο σας, δίνει μάθηση πού πρέπει να την εκμεταλλευτείτε και μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Ήρθε ο Κρόνος στο Τοξότη για να σας διδάξει.

10 ος οίκος-Αιγόκερως

Για εσάς το μάθημα που πρέπει να πάρετε Αιγόκεροι με τον Κρόνο στο Τοξότη είναι ότι πρέπει να σταματήσετε να γινόσαστε θύματα ή ακόμα καλύτερα να το παίζετε θύματα. Ήρθε ο χρόνος που θα μάθετε πώς να χειρίζεστε πρώτα τον εαυτόν σας και κατόπιν τους άλλους. Η διδαχή πού θα πάρετε μέν θα είναι δυναμική, αλλά από την άλλη πλευρά θα σας αποδείξει τον τρόπο που πρέπει, να χειρίζεστε τις γνώσεις και το συναίσθημα σας. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να σταματήσετε να είστε τόσο πολύ υλιστές.

11ος οίκος-Υδροχόος

Το θέμα με εσάς τους Υδροχόους είναι ότι θέλετε να δείχνετε κοινωνικοί, φιλικοί, με δύο λόγια ανθρωπιστές. Αλλά το πρόβλημα σας είναι ότι και εάν μαθαίνετε πάντοτε θα είσαστε σε πολλά θέματα αλαζόνες και εγωιστές. Γιατί ποτέ δεν θέλετε να δείτε ισάξια το περίγυρο σας, και τούς οικείους σας. Ο Κρόνος στο Τοξότη για εσάς τους Υδροχόους ήρθε για να σας υποδείξει πως πρέπει να γίνετε πράγματι κοινωνικοί και σωστοί δάσκαλοι σε οποιονδήποτε τομέα ασχολείσθε.

12ος οίκο Ιχθείς

Ήρθε ο καιρός να σταματήσετε τη τόσο μεμψιμοιρία που σας καταδιώκει αλλά και την επιδιώκετε, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πετύχετε τούς στόχους σας. Οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες σας παίρνουν σάρκα και οστά. Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και τις αξίες σας και να μην περιμένετε επιβράβευση από τους άλλους. Ο Κρόνος στο Τοξότη σας δείχνει το μονοπάτι που τόσο καιρό αναζητάτε. Ήρθε ο καιρός να το διαβείτε.

 Όλα τα παραπάνω που έχουν γραφτεί ισχύουν ακόμα εάν έχετε άλλους πλανήτες και φυσικά τον ζωοδότη Ήλιο σας .




No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.